Šokolaadiga lihtsad toor küpsised (valmistamisaeg u 15min)

• 1 dl mandleid
• 1 1/2 dl india pähkleid
• 1 dl datleid
• 2 spl steviat
• 4 spl kookosvõid
• 1 spl kookosõli
• 1 spl vaniljet
• 1/2 tassi kakaod
• 1/2 dl purustatud kakaoubasid
• 1/2 dl kookoshelbeid
• näputäis meresoola


1. Leota mandleid üleöö. Mandlid peavad olema pehmed. Nõruta ja loputa.

2. Leota india pähkleid tunni. Nõruta ja loputa.

3. Leota datleid umbes tund aega. Nõruta ja loputa.

4. Sega mandlid ja india pähklid köögikombaini või saumikseriga, kuni nad sarnanevad jahule. Lisa datlid, stevia, kookosvõi ja -õli ning vanilje. Sega hästi.

5. Lisa kakaopulber ja meresool ning sega uuesti.

6. Lõpuks lisa veel purustatud kakaooad ja kookoshelbed, sega kätega kausis.

7. Pane supilusika suurused portsjonid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jäta need seisma kümneks tunniks või isegi terveks päevaks, kui soovite, et need oleks krõbedad.