Toorshokolaad

Toorshokolaad (25 suurt shokolaadi tükki)

  • 4 dl kakaovõid
  • 2 kuhjaga supilusikas külmpress neitsi kookosõli
  • 1 dl tooreid india pähkleid purustatult
  • 1 dl purustatud kakaoube peenestatult
  • 2 kuhjaga supilusikatäis maca pulbrit
  • ½ dl lucuma pulbrit
  • 2 spl agaavi nemktarit või kodumaist mahedat mett
  • 4 kuhjaga supilusikatäit toorkakao pulbrit

1.     pane kauss kuuma veevanni

2.     pane kaussi kakaovõi (hakitud) ja kookosõli ja sulata vedelikuks

3.     lisa kaussi ülejäänud ained ja segu omavahel korralikult

4.     Pane shokolaad vormidessse ja aseta 20-39 minutiks sügavkülma

5.     Lõpeta naeratamine ja hakka oma loomingut nautima!